четверг, 5 мая 2016 г.

У Полтаві розпочалось тестування 

з української мови та літератури



Сьогодні, об 11 годині у Полтаві, як і по всій Україні, стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Перший предмет, тестування з якого складають учасники — українська мова та література. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.
Вхід учасників до пунктів тестування відбувався з 10:15 до 10:50 за наявності таких документів:сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті;запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.
Протягом часу, відведеного на складання тесту, учасникам заборонено мати при собі будь-які засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачених процедурою тестування.У Полтаві тестування з української проходять у наступних пунктах:ПУЕТПНТУ (П-корпус, А-корпус)ПНПУ (корпус 2)ПДАААграрно-економічний коледж ПДАААграрний коледж управління і права ПДААПолтавський кооперативний технікумШкола № 28Школа № 34Школа № 38Школа № 2Гімназія № 13Гімназія № 17Спецшкола № 29Гімназія № 3Гімназія № 33
Нагадаємо, що відповідно до календаря проведення ЗНО у 2016 році наступні тестування відбудуться:11 травня — з математики13 травня — з історії України3 червня — з російської мови6 червня — з іспанської мови7 червня — з англійської мови8 червня — з німецької мови9 червня — з французької мови10 червня — з біології13 червня — з фізики15 червня — з географії17 червня — з хімії.
Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»