понедельник, 25 января 2016 г.


ТЕТЯНИН  ДЕНЬ




  
Є в морозному січні день, забарвлений радісним, якимсь весняним настроєм. Це 25 січня - Тетянин день. День всіх студентів. Ймовірно, це єдиний в історії випадок, коли на один і той же день претендують і служителі церкви і студентство, причому кожна сторона розуміє свято на свій манер. З "Житія святих" ми дізнаємося, що дочка римського консула Татіана зазнала жорстоких переслідувань за віру Христову: їй виколювали очі, різали бритвами, намагалися спалити, але кожного разу Бог карав її ворогів, а Тетяні посилав зцілення, навіть леви, випущені з клітки, лагідно лизали їй ноги. Вражені її стійкістю, кати відмовлялися виконувати накази, просили у Тетяни прощення і ставали на її бік. Суд засудив її до смерті. Пізніше вона була зарахована до лику святих.


 Хочу  привітати з цим чудовим святом усіх прекрасних жінок на ім'я Тетяна! Нехай горе й печаль обходять стороною! А щастя й любов будуть вашими вірними супутниками по життю! Нехай ваші бажання  збуваються, а мрії перетворюються в цілі. Зі святом , дорогі іменинниці!

четверг, 21 января 2016 г.







Готуйся до ЗНО в онлайн: українська мова і література


З метою підготовки до тестування випускники шкіл можуть скористатись безкоштовним сервісом ЗНО онлайн, що розроблений фахівцями Освіта.ua. Онлайн-сервіс містить повну базу тестів з української мови та літератури, що пропонувались абітурієнтам під час проведення основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також під час пробних тестувань у період 2006-2015 років.

среда, 6 января 2016 г.



Шановні відвідувачі !

Щиро й сердечно вітаю  усіх з Різдвом Христовтим !

Хай Різдво з тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя, радості багато,
Хай смачна кутя Вам вдасться,
Хай в сім’ї панує щастя.
Щоб весела коляда
В хату радість принесла.

Христос рождається!