четверг, 18 мая 2017 г.

 18 травня 2017 року делегація учнів  та учителів Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ст. відвідала сусіднє село Шедієве.Учитель української мови та літератури Шедіївської школи Герасименко Надія Михайлівна разом зі своїми вихованцями провели для нас захоплюючу екскурсію по місцях , де ступала нога  відомого українського письменника Тараса Григоровича Шевченка.Побували ми у кімнаті-музеї, на Шевченковій горі.Повідали нам також про героя України, жителя села Шедієве, ім'я якого носить школа, - Віктора Ходака.Це було досить зворушливо й болісно.
    Мсця, які ми відвідали, ніби зовсім поруч. біля нас, але в той же час такі далекі й незнайомі. Усі ми задоволені від почутого й побаченого!













       26 квітня 2017 року на базі Козельщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання літературно-мистецької вітальні "Росинка".Учні нашої школи Поскрьобишева Валерія(8 клас) та Солодовник Анна(7 клас) були представниками із Новосанжарського району. 
     Засідання пройшло в доброзичливій і творчій  атмосфері .Представники із Кобеляцького, Решетилівського, Великобагачанського , Новосанжарського районів читали прозу й поезію, співали пісень.Організатори свята усім учасникам вручили почесні дипломи та солодкі подарунки.