среда, 30 декабря 2015 г.


Із приходом грудня у кожної людини   з'являється якесь   передчуття дива ,казки, чогось неймовірного, одним словом -  передноворічний настрій.
     Воно з'являється незалежно від нас. У повітрі витає приємний мандариновий аромат, вікна  школи «обсипані» сніжинками ,  у вітринах магазинів з'являються новорічні ялинки-красуні. Люди занурюються в приємну передноворічну суєту.
    Подарунки! Звичайно ж, на  Новий рік ми всі даруємо й  отримуємо подарунки! А діти?! Наші діти ... Вони чекають це свято , як ніхто інший. Чому? Та тому ,  що тільки на Новий рік відбуваються чудеса: невідомо звідки під святково вбраною  ялинкою з'являються подарунки ,  можна загадати заповітне бажання,  прошепотівши його по секрету Дідові Морозу на вушко.  А якщо розповісти  дідусеві віршик, заспівати пісеньку або ж затанцювати, то обов'язково отримаєш якийсь приємний подарунок-сюрприз.
І, звичайно ж, тільки на святі Нового року можна перетворитися у свого улюбленого героя: в казкову прекрасну принцесу, в безстрашного супермена, в хитру руду лисицю, в могутнього чарівника ... Вибраних для наслідування героїв може бути безліч, всіх і не перерахуєш. Дитяча фантазія буває настільки непередбачувана, що деяким татам і мамам доводиться докласти максимум зусиль аби  підібрати відповідний новорічний костюм для свого  чада.
     25, 28 грудня у Нехворощанській загальноосвітній школі   пройшли новорічні святкові ранки  для учнів 1-4 ,  5-8 класів та вечір  для учнів 9-11 класів . Кожний із таких заходів став незабутнім  дійством , адже  діти  зустрілися із казковими героями . Вбрані в  яскраві костюми , хлопчики та дівчатка декламували вірші, демонстрували свою акторську майстерність, перевтілившись у героїв усім відомих казок, співали веселих пісень, танцювали та кружляли у веселих хороводах. Учні 9-11 класів теж підготували цікаві та змістовні виступи  .  Казкові Дід Мороз і Снігуронька, звичайно ж, не залишили нікого без подарунка. Кожен учень школи поласував   новорічними смаколиками .
      Від імені адміністрації школи ,  педагогічного та учнівського  колективів висловлюю щиру подяку директору  ТОВ «Чиста криниця»Сидоренку Віктору Петровичу  ,  депутату Новосанжарської районної ради Коломацькому Олександру Миколайовичу , сільському голові Любимському Юрію Євгенійовичу , в.о. генерального директора  СП «Полтавська газонафтова компанія» Засядьку Роману Анатолійовичу за допомогу , отриману протягом року , який минає та , безпосередньо, допомогу  у підготовці й проведенні новорічних  свят . Зичу усім Вам  міцного здоров’я , благополуччя , процвітання , мирного неба , веселих новорічних та різдвяних свят.
     Усі  ми  в прийдешньому  році маємо   стати кращим й  добрішим, прощати своїх ворогів, бажати рідним і незнайомим  людям  здоров'я ,  і обов'язково  досягти всього того, що не вдалося в минулому році. Так було і буде завжди. З Новим роком!

                                                    Директор школи Т.Л.Грицай